Els Premis Excellence de Creuers premien Barcelona com millor Port espanyol

Posted on Updated on

This slideshow requires JavaScript.

Raquel Pérez (@reithebonsai).- Palma de Mallorca es va vestir de llarg per la cerimònia d’entrega dels guardons especialitzats de la indústria espanyola dels creuers. Una gala on Barcelona guanyà el premi al Millor Port Espanyol. No obstant, el reconeixement com a capital europea dels creuers fou per Dubrovnik.

Pullmantur va ser la naviliera més premiada, amb el guardó de Millor companyia popular i el de Millor tripulació. MSC Cruceros també va rebre dos trofeus, el de Millor reconeixement de marca entre agències de viatges i el de Millor vaixell, un reconeixement pel MSC Preziosa. Tot i així, la gala es caracteritzà per no tenir un clar guanyador: Silversea (Millor naviliera de luxe), Celebrity Cruises (Millor naviliera premium) i Iberocruceros (Millor naviliera qualitat-preu) destacaren en les categories majors, mentre que Royal Caribbean i Costa Cruceros guanyaren en les menors.

Els Premis Excellence de creuers, els quals premien les navilieres i ports en diferents categories, són resultats d’una votació popular. Van ser celebrats la nit de dijous a Palma de Mallorca dins del marc del Balearic Cruise Day, on compartiren protagonisme amb el II Baleares Cruise Forum.

One thought on “Els Premis Excellence de Creuers premien Barcelona com millor Port espanyol

    Aina Soley said:
    February 23, 2014 at 12:31

    Vaja, Dubrovnik és el millor port del Mediterrani… em pregunto si té alguna cosa a veure amb el “tirón” que li deu haver suposat la sèrie Game Of Thrones

Leave a comment